Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Corporate identity Schagen Groep ingevoerd bij Premix SA

De Schagen Groep heeft het afgelopen voorjaar het aandelenbelang van Chaco RE in de Premix bedrijven in Paraguay overgenomen. Daarmee is Premix wederom voor 100% eigendom van het familiebedrijf.

Nieuw management
Geert Koops is vanaf 1 mei aangesteld als algemeen directeur van Premix SA. Christian da Silva is benoemd tot general manager van de onderneming in de hoofdstad Asunción.

Nieuwe medewerkers
Voor het transport van betonmortel dat Premix vanaf nu weer in eigen beheer uitvoert, zijn 7 nieuwe Scania 6×4 trucks met 9m3 CIFA mixers aangeschaft en eigen chauffeurs opgeleid en in dienst genomen.

Logo Schagen Groep
Tegelijkertijd is de corporate identity van de Schagen Groep nu ook bij de Premix-bedrijven in Paraguay geïmplementeerd. Veel van het materieel van Concretec, Acermix en Intermix is inmiddels voorzien van de Schagen-kleuren en het logo van de Schagen Groep. Voor de Premix SA is dit een belangrijke onderstreping van het feit dat de bedrijven deel uitmaken van het familiebedrijf. In Paraguay onderscheidt de onderneming zich nu in de markt als een ‘global company’.