Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Dag van de Bouw

Op 18 juni stellen we tijdens de Dag van de Bouw een aantal van onze projecten open voor geïnteresseerden. De Dag van de Bouw is de jaarlijkse open dag van Bouwend Nederland. Het is dé dag waarop iedereen een kijkje mag nemen achter de bouwhekken. Je kan kiezen uit een tweetal bouwprojecten of een kijkje nemen bij onze asfalt- en betoncentrale in Hasselt.

Wat is er allemaal te zien?

Nieuwbouw bezoekerscentrum A.Vogel tuinen in ’t Harde.

Je bent van harte welkom op onze bouwlocatie in de  A.Vogel tuinen in ’t Harde.  Enthousiaste collega’s vertellen je alles over het gebouw en de installaties. Hoe wordt het gebouw bijvoorbeeld verwarmd en gekoeld? Ook kan je meer te weten ko­men over duurzaam bouwen en duurzame installaties. Bovendien zijn er ook collega’s van A.Vogel aanwezig. Zij vertellen van alles over het nieuwe bezoekerscentrum, de toegangspoort naar de A.Vogel tuinen.

Bereikbaarheid en bezoektijd: 10.00 tot 15.00 uur.
Het bezoekerscentrum ligt aan de Eperweg, tussen ‘t Harde en Elburg.
Parkeren kan voor het nieuwe bezoekerscentrum aan de Eperweg 3-5, 8084 RB ‘t Harde.

Groot onderhoud en verduurzaming 153 woningen Hanrathstraat en omstreken

In opdracht van Mitros mogen wij groot onderhoud uitvoeren bij 153 woningen in Utrecht. De hele woning wordt aangepakt en de werkzaamheden brengen de woning van een G label naar een A++ label. Het gaat in dit project om een totaalpakket van onderhoudswerkzaamheden en verduurzaaming. Denk hierbij ten eerste aan het vernieuwen van het dak en de buitengevel. Maar ook aan de vernieuwing van het complete interieur van de woningen, inclusief installaties. Er zijn 4 woningen open. En in iedere woning is er iets anders te bekijken. Bekijk hier alvast het animatiefilmpje voor bewoners over wat we allemaal doen in deze woningen.

Bereikbaarheid en bezoektijd: 10.00 tot 14.00 uur.
Je wordt ontvangen aan de Lelimanstraat 3 te Utrecht. Parkeren kan in de wijk.

Openstelling Asfalt- en Betoncentrale in Hasselt

Hoe kunnen we bijdragen aan een lagere temperatuur door de inzet van innovatief asfalt? Of ervoor zorgen dat de wateroverlast op wegen wordt verminderd?

Kom hierover alles te weten tijdens een bezoek aan onze asfalt- en betoncentrale. In onze werkplaats is van alles te zien over het verhaal achter asfalt en beton. En op diverse plekken op ons terrein vertellen collega’s van Schagen Infra over de materialen en de wijze waarop asfalt en beton tot stand komen. Ook vertellen zij hoe deze producten worden ingezet in de infra. In ons laboratorium vertellen we over onderzoek naar materialen die langer, beter en duurzamer kunnen worden ingezet.

Beantwoord onderweg de vragen van de quiz over asfalt en beton. Voor de kinderen is er een leuke prijs te winnen. Of kijk eens bij de vrachtwagen voor de dode hoek voorlichting. Pauzeer daarna bij de werkplaats waar ook een springkussen en meer te vinden is voor de kinderen. Kortom, beleef een leuke middag in de infra.

Bereikbaarheid en bezoektijd: 10.00 tot 16.00 uur. Inloop is mogelijk tot 15.00 uur.
Je bent welkom aan de Hanzeweg 21 te Hasselt. Parkeren kan ter plaatse.