Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Dienstverlening: Advies, Onderzoek en Ontwikkeling

Schagen Infra beschikt over een eigen, modern uitgerust en  gekwalificeerd laboratorium. Daar worden grondstoffen gemonitord en de productie- en verwerkingscontrole van onze asfalt- en betoncentrales uitgevoerd. Daarnaast worden voor derden controles uitgevoerd, bijvoorbeeld van druksterktes of chlorides in beton.

Voor wegbeheerders voeren we het verplichte onderzoek uit naar het teergehalte van het wegdek. Schagen Infra voert ook visuele weginspecties uit volgens CROW-publicatie 146, adviseert over toepassingen van alternatieve materialen, over aanleg van rioleringen en voert valgewicht-deflectie-metingen uit.

Wij rapporteren naar wens óf in de vorm van een beknopt en globaal advies, óf van een tot op bestekniveau uitgewerkt plan, inclusief een freesplan.

In ons laboratorium wordt continu gewerkt aan productinnovatie van het asfalt en het beton, dat Schagen Infra produceert. Met als resultaat onder meer dunne-geluid-reducerende-asfaltdeklagen, hoog stabiele asfaltmengsels, reflecterende deklagen in asfalt en beton, hoog-percentage-hergebruik-in-nieuwe-asfalt-mengsels, CO2-absorberende oppervlakbehandelingen en toepassing van oud beton in nieuw beton.

Contact


038 - 477 17 41
info@schagengroep.nl