Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Renovatie historische grachtenpanden Hotel Pulitzer

Salverda heeft overeenstemming bereikt met 5-sterren Hotel Pulitzer voor de renovatie van hun historische grachtenpanden. Hotel Pulitzer, gelegen aan de Keizersgracht en Prinsengracht, behoort tot een van de gerenommeerde hotels in het centrum van Amsterdam. De 25 monumentale grachtenpanden dateren uit de 17de en 18de eeuw.

Onze werkzaamheden zijn opgedeeld in meerdere fasen. De 1ste renovatiefase bestaat onder andere uit funderingsherstel en de renovatie van 80 hotelkamers aan de Keizersgracht. In de overige fases worden het restaurant, de bar en de keuken van het hotel gerenoveerd. Ook krijgen de vergaderzalen, lobby, entree en nog eens 150 hotelkamers een volledig nieuwe uitstraling.

Het nieuwe Hotel Pulitzer gaat de nieuwe ‘hotspot’ worden binnen de historische grachtengordel van Amsterdam. In deze enerverende periode blijft het hotel geopend om hun gasten een onvergetelijke Pulitzer ervaring te blijven geven.

Start van de werkzaamheden voor de 1ste fase is begin april 2015. De re-opening van het volledige hotel staat gepland voor eind 2016.

Hotel Pulitzer Amsterdam