Direct contact: 038 - 477 17 41
lines

Schagen Groep voert nieuw motto en bedrijfslogo in

nieuw-logoDe bedrijven van de Schagen Groep hebben een nieuw jasje gekregen. De bekende `balk met cirkel om de S’ in de beeldmerken van Schagen Infra en Salverda, die decennia lang dienst heeft gedaan, maakt plaats voor een simpele `S’ met daaronder de bedrijfsnaam, uitgevoerd in de bestaande basiskleuren groen en rood. Het nieuwe logo is ontwikkeld samen met de specialisten in corporate identity van SOV in Losser.

In deze economische roerige tijden in de bouwwereld heeft de Schagen Groep zich bezonnen op haar positionering in de markt en geïnvesteerd in de noodzaak om zichtbaar te blijven. Het resultaat daarvan is het motto `Samen maken we morgen’. Daarmee wordt uitdrukking gegeven aan het brede scala aan diensten en producten die de bedrijven van de Schagen Groep verlenen. Terwijl tegelijk de bedrijfscultuur benadrukt wordt, waarin de wensen van opdrachtgevers als uitgangspunt dienen.

In de komende vakantieweken worden bedrijfsauto’s en materieel voorzien van de nieuwe logo’s. Na de zomervakantie gaan de meeste voertuigen de weg op met het aangepaste beeldmerk. Dan dragen de medewerkers ook de werkkleding met het nieuwe beeldmerk, waarmee de Schagen Groep hernieuwd herkenbaar is als het gelijknamige familiebedrijf, dat met haar ondernemingen in de weg- en woningbouw Nederland voortdurend mooier maakt.

Hasselt, 11 juli 2014